Information om cookies och sekretesspolicy

Ved att använda www.MBspecialist.se godkänner du att MBspecialist International ApS - Raasigvangen 6-8, 3550 Slangerup behandlar dina personuppgifter och cookies enligt uppgifterna och cookiepolitiken nedan. Cookies används för att göra MBspecialist.com arbete. Vi använder cookies för att aktivera varor som ska läggas till i korgen, logga in och förbättra vår hemsida.

Om sekretess och sekretesspolicy
Denna integritets- och personuppgiftspolicy sammanfattas för att bättre informera dig som kund om vilka personuppgifter MBspecialist ApS behandlar och hur vi behandlar dem. Personuppgifter ska förstås som alla personuppgifter. Läs gärna vår sekretesspolicy för att få en klar förståelse av vilka data vi samlar in, hur vi samlar dem och hur vi skyddar din information.

MBspecialist ApS respekterar eventuella sekretessförfrågningar som skickas online och är medvetna om behovet av lämpligt skydd och ljudbehandling av all personlig information vi mottar.

Om följande personuppgiftspolicy inte godtas, förbehåller MBspecialist ApS sig rätten att avslå beställningar och andra förfrågningar, eftersom misslyckande kan leda till att MBspecialist ApS inte kan betjäna förhållandet enligt vad som annars krävs enligt gällande lag.

Individuell information
Personuppgifter omfattar alla data som kan användas för att identifiera personer inklusive men inte begränsat till för-, efternamn, efternamn, kön, position, privat adress eller annan fysisk adress, e-postadress eller annan kontaktinformation, oavsett om de gäller deras privata bostad eller arbetsplats.

På samma sätt innehåller personuppgifter också data som beteende, inköpshistoria, finansiell information etc. som alla används för att upprätthålla kund- och leverantörsrelationer mellan kunder och MBspecialist ApS.

Vilken personlig information samlar vi in ​​och bearbetar?
Du kan komma åt www.MBspecialist.com utan att informera oss om dina personuppgifter. När du öppnar webbplatsen utfärdas ett ID till din session. Detta kan inte identifiera dig som en person.

MBspecialist ApS behöver ett antal personuppgifter för att kunna handla med dig och / eller ditt företag, upprätthålla kundrelationshantering och marknadsföra produkter och tjänster. Vissa uppgifter samlas också in och behandlas enligt lagkrav enligt lagen om penningtvätt och bokföring.

Följande information kan hämtas och bearbetas när du handlar hos MBspecialist ApS:

*E-postadress,
*För-och efternamn
*Adress
*Telefonnummer
*Tekniska detaljer (inklusive IP-adresser)
*Beteende (ingår: besökta webbadress, händelseutlösare, åtgärder som klick, öppningspriser, inloggning, tid på varje sida, etc.).
*Geografiska uppgifter samt uppgifter som kan krävas för att slutföra en handel


MBspecialist ApS samlar och behandlar information om dig när du:
*Skapa ett konto
*Procures köp
*Skicka frågor, klagomål och / eller interagera med MBspecialist ApS på annat sätt
*Anmäl dig och / eller interagera med marknadsföringsmaterial på nätet (inklusive, men inte begränsat till, nyhetsbrev, text och anmälningar, annonser från tredje part eller liknande)
*Ger personlig information till MBspecialist ApS på annat sätt


MBspecialist ApS samlar endast den personliga information som behövs för att tillhandahålla en tjänst eller produkt, marknadstjänster och produkter eller processförfrågningar.

MBspecialist ApS samlar in och / eller köper inte personligt identifierbar information från tredje part.

MBspecialist ApS använder QuickPay för att hantera online-korttransaktioner och lagrar inte kreditkortsinformation. Observera att fakturerings- och faktureringsinformationen hålls i enlighet med gällande lagar i området, inklusive penningtvätt- och utläggningsakten.

Hur använder vi din information?
Vi kan använda informationen som samlats in på följande sätt:

* För att personifiera din erfarenhet på mail och hemsida genom personliga rekommendationer baserat på köphistorik
* För att förbättra autoimport.dk och marknadsföring från Gørløse Autoimport ApS
För att hjälpa dig bättre, kontakta kundservice
* För att hantera tävlingar, kundundersökningar etc.
* För att hantera dina beställningar så snart som möjligt
* Att samla produkt- och trustpilot-recensioner
* För uppföljning av förfrågningar
* För allmän marknadsföring

Hur skyddar vi din information?
Vår webbplats undersöker ständigt säkerhetssårbarheter och svagheter för att eliminera potentiella dataläckor så fort som möjligt och sålunda göra vår hemsida så säker som möjligt. På samma sätt skannas malware regelbundet.

Din personliga information lagras på säkrade nätverk och kan endast nås av en begränsad mängd anställda med rätt till denna typ av information. Dessa är också föremål för vår interna personuppgifter, som garanterar dina rättigheter och säkerställer överensstämmelse med gällande lagstiftning i området.

Utöver ovanstående behandlas all känslig och betalningsinformation på krypterade servrar som inte kan nås från utsidan. Kreditkortsinformation behandlas av QuickPay och kan inte nås av antingen MBspecialist ApS eller QuickPay-anställda. Dessa transaktioner lagras inte på interna servrar och bearbetas inte av MBspecialist ApS när som helst.

Vem skickar vi personuppgifter till?
Personlig information som tillhandahålls på www.MBspecialist.com eller via telefonkontakt avslöjas endast till:

* Interna avdelningar
* Anslutna tredje parter som är nödvändiga för att följa leverans-, betalnings- och serviceavtal inklusive inkasso och rättsliga myndigheter
* Affärspartners för att behålla ditt konto och / eller marknadsföring.

För att ge bästa möjliga upplevelse på MBspecialist ApS-webbplatserna kommer vi att ge statistik om hur användarna använder sidorna. Statistiken används endast i anonym form, till exempel. för att se vilka sidor och vilka innehållsanvändare som interagerar med.

MBspecialist ApS använder Google Analytics för att samla besökarstatistik och skickar i så fall IP-adresser till Google Analytics. Googles integritetspolicy accepteras genom att besöka autoimport.dk och kan hittas här: www.google.com/privacy

Bland MBspecialist ApS och alla affärspartners och leverantörer finns det ett databehandlingsavtal som hela tiden säkerställer användarnas och kundernas intressen. Dessa avtal kan visas på begäran när som helst.

Var lagras dina personuppgifter?
Din information lagras på servrar i Danmark. Vissa personuppgifter administreras av en tredje part (dataprocessor) som lagrar och behandlar personuppgifter på MBspecialist ApSs räkning enligt denna datapolitik och gällande dataskyddslagar.

Om du någonsin vill avregistrera våra nyhetsbrev följer du anvisningarna längst ned i varje e-post. Om du har problem med att logga ut, kan du kontakta vår kundservice via kontaktuppgifterna nedan.

Om du avregistrerar dig från MBspecialist ApS kommer alla åtaganden du har gjort till oss att raderas. Dessa kan inte återskapas och när som helst du vill ha insikt om vad vi tidigare skickat till dig, tidigare erbjudanden eller liknande, observera att dessa inte kan återskapas.

Hur länge lagras dina personuppgifter?
I ett aktivt kundrelation lagras dina data så länge som nödvändigt för att service dig. Om din kundrelation avbryts lagras dina uppgifter om två år beroende på dataens natur. E-postmeddelanden som används för marknadsföring raderas eller sparas automatiskt baserat på ditt beteende. Om du inte öppnar våra marknadsföringsemail kommer dina data automatiskt att raderas efter sex månader.

Du kan när som helst begära insikt eller radering av dina data. Annan lagstiftning (lagen om bokföring och penningtvätt) innehåller alla transaktionsuppgifter, inklusive. kontakt och företagsinformation för fem år.

Dataläcka
Vi tar säkerhetsbrott och dataläckage väldigt seriöst. Vid misstanke om dataläckage från MBspecialist ApSs interna servrar eller externa samarbetspartners, lanseras ett antal initiativ för att säkerställa våra kunder och användare det bästa möjliga.

Detta inkluderar bland annat täckning av potentiell skada, kommunikation till potentiellt drabbade kunder och användare, anmälan till datatillsynet och åtgärder som kommer att försöka ta itu med skadans omfattning.

Om vi ​​misstänker dataläckage från MBspecialist ApS eller dess externa samarbetspartner, kommer alla inblandade, inklusive användaren, att informeras inom 72 timmar. Om du misstänker att dina data är läckta från MBspecialist ApS, var god kontakta oss när som helst.

Tillgång till information
Du kan alltid ändra dina kontouppgifter och ränteområden, inklusive om du vill att vi ska kontakta dig i samband med erbjudanden på varor eller tjänster eller prenumerera.

Du kan ta reda på vilken information vi har registrerat om dig. Om du vill få en kopia av denna information, kontakta oss på: support@mbspecialist.com

Om du vill radera all data, kontakta oss på: support@mbspecialist.com

Notera! När alla data har tagits bort kan dessa inte återskapas. Uppgifter som krävs enligt lagstiftningen kan inte raderas på begäran.

Revision
Vi granskar kontinuerligt våra databehandlingsprocesser. Denna policy uppdateras en gång per år.
Alla som omfattas av denna policy får årlig anmälan via e-post när de uppdateras.

Kontakta, ändra och uppdatera personuppgifterna
MBspecialist ApS förbinder sig att fortlöpande följa lagstiftningens privatlivskrav.

Om du har frågor eller kommentarer om vår datapolitik eller hur vi använder din personliga information, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Om du någonsin vill avregistrera våra nyhetsbrev följer du anvisningarna längst ned i varje e-post. Om du har problem med att logga ut, kan du kontakta vår kundservice via kontaktuppgifterna nedan.

Om du avregistrerar dig från MBspecialist ApS kommer alla åtaganden du har gjort till oss att raderas. Dessa kan inte återskapas och när som helst du vill ha insikt om vad vi tidigare skickat till dig, tidigare erbjudanden eller liknande, observera att dessa inte kan återskapas.

Kortfattat om Cookies
Cookies är små textfiler som används av nästan alla webbplatser. Cookies är länkade till webbplatser och läses exklusivt av din webbläsare.

Dessa små textfiler gör det möjligt för dig att lägga in varukorgen, logga in och mer. Kakor används sålunda för att göra webbplatser fungerar.

Cookies
Du kan alltid avvisa cookies på din dator genom att ändra inställningarna i din webbläsare. Var hittar du inställningarna beror på vilken webbläsare du använder. Du bör dock vara medveten om att om du avvisar cookies är det många funktioner och tjänster som du inte kan använda eftersom de antar att webbplatsen kan komma ihåg de val du gör.

Radera cookies
Om du vill ta bort eller blockera cookies, kommer de flesta webbplatser troligtvis att sluta fungera, så att webben blir mer eller mindre värdelös. I ett stort antal fall kommer du även radera lagrade lösenord och andra funktioner som bara hjälper till att förbättra användarupplevelsen.

Nedan kan du se hur du tar bort cookies:

Radera cookies i Internet Explorer
Radera cookies i Mozilla Firefox
Radera cookies i Google Chrome
Radera cookies i Opera
Radera cookies i Safari
Om du använder en dator med en nyare webbläsare kan du ta bort dina cookies med hjälp av snabbtangenterna:
CTRL + SHIFT + Delete

Frågor
Om du har några kommentarer eller frågor angående vår information och / eller behandling av personlig information, var god kontakta oss på tel. +45 71 99 78 00 eller email support@mbspecialist.com

Klagomål
Om du vill klaga på webbplatsens information om cookies kan du skicka ditt klagomål till: support@mbspecialist.com. Klagomålet måste innehålla följande:

namn
Adress
E-post
Telefonnummer
Detaljerad beskrivning av klagomålens innehåll
Vi kan sedan behandla ditt klagomål inom en rimlig tid.

Du kan kontakta oss här:

MBspecialist
Raasigvangen 6-8
3550 Slangerup
Danmark

www.MBspecialist.com
E-post: support@mbspecialist.com
Telefon: 71 99 78 00

Denna policy uppdaterades senast: 25-05-2018